Instagram Trendleri

Instagram Reels ve Hikaye İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram’da kullanıcılar, platformdaki çeşitli özelliklerle birbirleriyle etkileşime geçerken, bazı içerikleri de kendi cihazlarına indirmek isteyebilirler. Özellikle Instagram Reels ve Hikaye paylaşımları, kullanıcılar arasında oldukça ilgi görmektedir. 

Bu yazıda, Instagram Reels ve Hikaye indirme işlemlerini nasıl yapabileceğinizi detaylı bir şekilde öğreneceksiniz. Ayrıca, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Instagram Reels indirme uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. 

Instagram Reels ve hikaye indirme uygulamaları ve işlemleri hakkında ücretsiz ve en yeni bilgiler yazımızda!

Instagram Reels Nasıl İndirilir?

Instagram Reels videolarını indirmek istiyorsanız, bunu Instagram uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. 

  • Öncelikle, indirmek istediğiniz Reels videosuna gidin ve videonun üst kısmındaki üç noktaya tıklayın. 
  • Ardından, açılan seçenekler arasından Bağlantıyı Kopyala seçeneğini seçin.
  • Daha sonra tarayıcınızda FastDL, SnapInsta, Save Free, Inflact gibi siteleri ya da Sosyalify’ın sunduğu Instagram Reels İndir aracını açın.
  • İndirmek istediğiniz reelsın bağlantısını yapıştırın ve indirme işlemini gerçekleştirin. 

Artık istediğiniz Instagram Reels videosunu cihazınızda izleyebilirsiniz.

Sosyalify Reels İndirme Aracı Nasıl Çalışır?

  1. İndirmek istediğiniz Instagram reels linkini kopyalayın. Linki kopyalamak için gönderinin üzerindeki üç noktaya basıp Bağlantıyı Kopyala ögesine dokunun.
  1. https://sosyalify.com/instagram-reels-indir/ adresine gidin
  1. İndirmek istediğiniz video linkini yapıştırın ve Başlat butonuna tıklayın.

Instagram Hikaye ve Öne Çıkanlar Nasıl İndirilir?

Instagram’ın resmi uygulaması üzerinden hikaye veya öne çıkanlar indirme imkanı bulunmamaktadır. Bu nedenle, kullanıcılar üçüncü parti uygulamalara veya internet sitelerine başvurmak zorundadır.

Bunun için, Instagram hikaye indir veya Instagram öne çıkanlar indir gibi aramalar yaparak çeşitli uygulama ve internet sitelerine ulaşabilirler. Ancak burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta, güvenilir ve kaliteli uygulamaları tercih etmektir. Zira, güvenilir olmayan uygulamalar ve siteler kişisel bilgilerinizi çalabilir veya telefonunuza zararlı yazılımlar bulaştırabilir.

Instagram hikayeleri ve öne çıkanları indirmek için güvenilir uygulamalar arasında, StorySaver, InstaDP veya Story Downloader gibi uygulamalar bulunmaktadır. 

  • StorySaver: Instagram kullanıcı adını girdikten sonra hesaptaki hikayeleri ve öne çıkanları gösterir ve tek tıkla ile indirme imkanı sunar​​.
  • InstaDP: Sadece hikayeleri değil postları, profil resimlerini, videoları, reelleri, indirme imkanı sunar. Kullanıcı adı veya URL girerek istediğiniz içeriği indirebilirsiniz. 
  • Save-Free: Tüm cihaz tiplerinde çalışan bu hizmet ile Url yapıştırarak istediğiniz içeriği indirebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu